Grifon.md

Grifon.md a apărut pe piața mașinilor electrice începînd cu anul 2003.

Acumulînd o vastă experiență în timp astfel încît să putem satisface nevoile oricărui client oferind servicii de cea mai bună calitate în reparația și comercializarea motoarelor electrice. De asemenea oferim un preț cît se poate de competitiv întrucît importăm motoarele electrice si materialele electroizolate pentru rebobinarea lor direct de la uzinile producătoare din Rusia, Belarusia și Ucraina, fără nici un intermediar. Produsele calitative și experiența acumulată ne permite asigurarea garanției și soluționarea oricărei probleme tehnice din acest domeniu.

MOTOARE REPARATE
CLIENȚI MULȚUMIȚI
MOTOARE ÎN VÂNZARE

Suntem recunoscuți pe piața produselor și serviciilor și deservim cu drag unele din cele mai mari interprinderi, fabrici și uzine în domeniul electromecanic fiindcă ne bazăm în lucru pe cunostințe și practica acumulată cu anii, Garantînd.

SERVICII DE CALITATE ÎNALTĂ LA CEL MAI ACCESIBIL PREȚ! 

În prezent elaborăm și implementăm o metodă nouă, inovativă de rebobinare a motoarelor electrice prin conexiunea concomitentă „Stea-Triunghi”, Metoda care ne permite o economie a energiei electrice de pînă la 30% majorînd puterea cu pînă la 30%, fiecare motor electric recalculat devenind mult mai ECONOM, FIABIL, REZISTENT ȘI CU UN NIVEL MINIM DE VIBRAȚIE!