(NEW) ECONOMISIŢI CONSIDERABIL ENERGIA ELECTRICĂ!!!

Prin Elaborarea şi Implementarea unei Noi metode Inovative de Rebobinare a Motoarelor Electrice cu conexiunea concomitentă în „STEA-TRIUNGHI”.

Metodă care ne permite o Economie a Energiei Electrice de pînă la 50% şi o Majorare a Puterii Motorului Electric Modernizat cu pînă la 30%.

Fiecare Motor Electric Recalculat devenind mult mai…

ECONOM, FIABIL, REZISTENT ŞI CU UN NIVEL MINIM DE VIBRAŢIE!

Metoda Inovativă de Rebobinare a Motoarelor Electrice a fost Elaborată de către Academicianul DUIUNOV DMITRII ALEXANDROVICI pe care tot el a denumit-o „SLAVYANKA”.

Fiind unul din elevii acestui Inventator şi Unicul Reprezentant Regional SLAVYANKA din Moldova, am pus în practică Modernizarea Motoarelor Electrice începînd cu luna ianuarie 2019. Rezultatele proprii obţinute pînă în prezent după Implementarea Metodei Inovative fiind EXTRAORDINARE!!!

La unele Motoare Modernizate de noi primind o Economie a Energiei Electrice de circa 50%. SLAVYANKA este foarte binevenită anume în prezent deoarece la majoritatea întreprinderilor Parcul Motoarelor Electrice este foarte ÎNVECHIT, exploatîndu-le încă din anii 1970-1980. Puţini cunosc faptul că Exploatarea acestor Motoare Uzate duce la un Consum mai Considerabil a Energiei Electrice!

Prin urmare Motor Uzat de 11 kW dă eficienţă de 7,5 kW şi consum de 15 kW!

Respectiv mai logic ar fi să Modernizaţi un Motor Electric Nou decît să cheltuiţi mult mai mult pentru Energia Electrică exploatînd Motoare Învechite!!!

Sigur că prin Metoda Inovativă SLAVYANKA am Rebobinat şi Motoare Uzate, îmbunătăţindu-le considerabil caracteristicile electrice, însă din practica  noastră concludem că Economisirea Energiei Electrice la aceste Motoare după Modernizarea lor este de doar pînă la 30%. Rezultatele cele mai bune le-am obţinut la Motoarele Electrice Noi la care am Înlocuit înfăşurarea nouă de uzină cu înfăşurarea Modernizată SLAVYANKA, obţinînd o Economie Considerabilă a Energiei Electrice de pînă la 50%. Metoda Inovativă SLAVYANKA este foarte complicată, începînd de la recalculare, rebobinare, scheme complexe, tot procesul tehnologic fiind unul îndelungat şi costisitor. Din aceste motive rezultă că şi preţul de Modernizare a Motorului Electric este mai mare decît la metoda clasică de rebobinare. Însă făcînd un calcul elementar ne convingem că un Motor Electric Modernizat prin metoda SLAVYANKA se răscumpără într-un termen de la 3-6 luni, ca mai apoi să Vă bucure mulţi ani cu Venit Curat din contul Economisirii Energiei Electrice, pentru care oferim o GARANŢIE DE 2 ANI!!!

Vă invităm cu drag să faceţi o încercare experimentală de a Moderniza la noi un prim Motor Electric prin metoda SLAVYANKA, la care vom oferi o reducere de 50%,  ca să Vă convingem că puteţi să aveţi încredere deplină în noi şi în metoda Nouă Inovativă de Rebobinare SLAVYANKA!!!